Kraaijeveld Hardhout Constructies   Bel direct 0184 - 61 31 53    
               
    HOME        ONS WERK        ONZE OPDRACHTGEVERS        MATERIALEN        PREFAB        CONTACT    
           
   

Bruggen


Vanaf het maken van een schetsontwerp tot en met de plaatsing en onderhoud, Kraaijeveld Hardhout Constructies heeft alle disciplines in eigen hand. Uw wensen worden door ons vertaald in een gedetailleerde tekening. Het gehele proces van ontwerp - berekeningen - heiwerk - transport - plaatsen is bij ons in één hand. Niet alleen hout maar juist ook de combinatie met staal - kunststof - beton is ons specialisme.

Bruggen    
 
         
   
Jachthavens en steigers 

Jachthavens en steigers

Het maken van houtconstructies in waterrijke omgeving is een uitdaging die we graag aangaan. Onze ervaring is breed, van de aanleg van een vissteiger in een natuurgebied tot en met de aanleg van complete havens. Onze aanpak bij dit soort werken heeft dezelfde structuur. Meedenken bij ontwerp en materiaal keuze. Samen met u werken we een gedetailleerd ontwerp uit. Indien mogelijk heeft prefabricage onze voorkeur. Ons werk omvat onder ander de aanleg van jachthavens, slaan van meerpalen en diverse steigers voor jollen, kano's, vissen en opstapplaatsen.
   

Terrassen en galerijen

Hout is een veel toegepast materiaal in de woning- en utiliteitsbouw. Galerijen, bordessen, vlonders en draagconstructies zoals kolommen en kespen zijn perfect in hout uit te voeren. Wij zijn FSC® gecertificeerd. Dit betekent dat uw werk aantoonbaar duurzaam uitgevoerd kan worden, zowel de materialen als de productie.
Terrassen en galerijen 
   
Damwanden en remmingswerken 

Damwanden en remmingswerken

Met eigen materieel kunnen we zowel op het land als vanaf het water iedere houtconstructie onderdeel voor u aanbrengen. Houten damwanden voor in uw woningbouwproject of jachthavenaanleg. Maar ook remmingwerken in een kanaal voor een brug of haven. Wij hebben onder nummer SGS-COC-006483 het FSC ® CoC Certificaat. Dit betekent dat we projecten volledig en aantoonbaar met FSC ® materialen kunnen uitvoeren.

Downloads
- Technische informatie over damwanden
- Technische informatie over remmingswerken
   

Hekwerken

De materialen hout en staal kunnen goed gebruikt worden voor het maken van diverse hekwerken en erfafscheidingen. In ons productiehal te Hardinxveld - Giessendam kunnen we deze materialen bewerken. Maatwerk is dus geen probleem. Vaak als onderdeel van een geheel werk wordt er door ons hekwerken geplaatst. Voorbeelden zijn hekwerken rond een terras of vlonder. Maar ook als afzetting rond gebouwen zoals scholen, kantoor en restaurants.
Hekwerken 
   
Maatwerk 

Maatwerk: Straatmeubilair en kunstwerken

Maatwerk voeren we graag voor u uit. Regelmatig hebben wij contact met architecten en ontwerpers die iets speciaal in hout uitgevoerd willen hebben. Juist de ervaring die we hebben met hout en andere materialen zoals staal en beton maakt ons een goed partner. Vanaf een schets tot een uitgewerkt ontwerp, met onze praktische ervaring kunnen we uw werk perfect uitvoeren. In onze productiehal hebben we de beschikking over ruimte en machines om deze speciale projecten uit te voeren.
   
   
             
    Kraaijeveld Hardhout
Constructies


Nijverheidsstraat 2
3371 XE HARDINXVELD - GIESSENDAM

telefoon 0184 - 61 31 53
email info@hardhout-constructies.nl
  Ons werk:
•  Bruggen
•  Jachthavensteigers
•  Terrassen
•  Galerijen
•  Damwanden en remmingswerken
•  Hekwerken
•  Straatmeubiliair en kunstwerken