Contact | Links


Terrassen en galerijenHoutconstructies in de bouw


Hout is een veel toegepast materiaal in de woning- en utiliteitsbouw. Galerijen, bordessen, vlonders en draagconstructies zoals kolommen en kespen zijn perfect in hout uit te voeren.
Wij zijn FSC ®   gecertificeerd. Dit betekent dat uw werk aantoonbaar duurzaam uitgevoerd kan worden, zowel de materialen als de productie.

Kraaijeveld
 
Hardhout Constructies 
kan door de ruime ervaring van haar medewerkers u goed en deskundig adviseren. En de toepassing van hout in combinatie met andere materialen in uw project succesvol uitvoeren. 

Image2                   Image1                  Image3  

Onze aanpak bij dit soort werken heeft een zelfde structuur. Meedenken bij ontwerp en materiaal keuze. Samen met u - de opdrachtgever - werken we een gedetailleerd ontwerp uit. Het gehele proces van ontwerp - berekeningen - detail tekeningen - productie - montage - onderhoud in één hand. Afhankelijk van uw wensen en de uitgewerkte details van uw project.

Image7 Image8 Image9 Image11

Indien mogelijk heeft prefabricage onze voorkeur. Het bespaart kostbare tijd, snelle voortgang op de locatie en draagt bij aan een hogere kwaliteit.


Image10 Image12 Image14 Image13


Copyright 2010 | Credits | Sitemap