Contact | Links


Voor uOnze klanten komen uit verschillende disciplines. De opdracht is om van ontwerp tot en met oplevering en onderhoud diverse houtconstructies te produceren en te monteren. Ook preventieve controle en onderhoud behoort tot onze mogelijkheden.

Voor meer informatie over de ons uitgevoerde werken kunt u klikken op de foto's aan de rechterkant. Ook kunt u d.m.v. de pijlen op de grote foto's bovenin een goede indruk krijgen van onze mogelijkheden.

Brochure


Vraag nu onze gratis brochure aan via info@hardhout-constructies.nl.
U kunt ook uw gegevens invullen op onze pagina contact voor de directe toezending van onze brochure.

Onze opdrachtgevers

Onderstaand een opsomming van een aantal klantengroepen. Deze is onvolledig want uiteraard is iedereen die op zoek is naar een houtconstructie partner meer dan welkom.

[[Blob6]]

Waterrijke gemeenten hebben veel te maken met houtconstructies zoals bruggen, steigers, damwanden en remmingwerken. Maar ook met de aanleg van jachthavens en remmingwerken.


Waterschappen


Ook voor deze groep klanten geldt dat ze veel te maken hebben met houtconstructies. Opdrachten
variëren van ontwerpen en plaatsen van bruggen, aanleg van wandelpaden en hekwerken maar ook onderhoud aan houten beschoeiingen.

[[Blob12]]

Houtconstructies kunnen een onderdeel zijn van een bouwproject. Als onderaannemer nemen wij werken aan zoals galerijen, terrassen, vlonders, dekken parkeergarages, binnenplekken enz.

Tot onze mogelijkheden behoort ook het prefab aanleveren op uw bouwlocatie.

[[Blob13]]

Onze praktische ervaring kan u helpen bij het ontwerpen van uw constructie met de materialen hout, staal, kunststof en beton.
Copyright 2010 | Credits | Sitemap